MUREXIN AP 30 Sportpadló ápoló

9.175 Ft 27% Áfa-t tartalmaz

Murexin AP 30 Sportpadló ápoló. Csúszásmentes, vizes bázisú ápolószer a parkettalakkal ellátott parketta- és fapadlókhoz sportcsarnokokban, lakkal kezelt parafákhoz (zárt pórusú), PVC-hez és linóleumhoz.

1Literes kiszerelésben

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: MUREXIN AP 30 -30565 Kategória: Címke:

Leírás

Murexin AP 30 Sportpadló , ápoló egy csúszásmentes, vizes bázisú ápolószer a parkettalakkal ellátott parketta- és fapadlókhoz sportcsarnokokban. Ajánlott minden lakkal kezelt parafákhoz (zárt pórusú), PVC-hez és linóleumhoz is egyaránt. Az ápolószer felhordás után,  polírozás nélkül megszáradva,  szennyeződéstaszító , strapabíró és csúszásmentes filmréteget képez a parkettán.  Ajánlott az első- és teljes ápoláshoz, valamint a parketták és más fapadlók rendszeres tisztításához beltérben.  A sportpadló ápoló csökkenti a lakkal ellátott parketták elektrosztatikus feltöltődését is. A csúszási-súrlódási értéke megfelel a DIN 18032 szerint. GIS kód: GE 10

  • környezetbarát
  • vizes bázisú
  • sportpadlókhoz alkalmas (DIN 18032)

Javasolt szerszám:

szivacs, mop, természetes pamut textil, szokásos tisztító eszközök

Feldolgozás:

A megtisztított padlóra a javasolt szerszámmal pl. természetes pamutkendővel, szivaccsal vagy moppal egyszer egyenletesen és vékonyan fel kell hordani. A frissen lakkozott parketta- és fapadlók első- és teljes ápolásához a Murexin AP 30 Sportpadló ápolót az első alkalommal a lakkozás vagy minden alapig történő tisztítás után egyenletesen fel kell hordani.
A rendszeres tisztításhoz egy adag AP 30 Sportpadló ápolót kell a vízhez hozzáadni (kb. 0,2-0,3 l kb. 8-10 l felmosó vízhez) és egy jól kicsavart szivaccsal vagy moppal át kell törölni.
A rendszeres- és az alapig történő tisztításnál sem szabad a padlót vízzel “elárasztani”, mert a fa megduzzadása miatt további károsodások keletkezhetnek.

 

Anyagszükséglet:

Anyagszükséglet:             első és teljes ápoláshoz: kb. 30 – 40 ml/m² (= 30 – 50 m2/l)

Hígítás                 :            első és teljes ápoláshoz hígítatlanul.    További rendszeres ápoláshoz: kb. 0,2 -0,3 l / 10 liter víz

Megfelelő alapfelületek:

Finomra csiszolt fapadlónál, nyers fa parkettánál, kész parkettánál.
Az alapfelületnek tisztának, száraznak, fagymentesnek, szilárdnak, teherbírónak, alaktartónak, és portól, szennyeződéstől, olajtól, zsírtól, viasztól, leválasztó anyagtól és laza részektől mentesnek kell lennie, és feleljen meg az érvényben lévő előírásoknak.

Előkészítés:

Az alapfelületet alaposan meg kell tisztítani

Tippek:

– Murexin AP 30 Sportpadló ápoló  feldolgozás előtt egy próbafelület készítése javasolt, vagy egy kis felületen próbálja ki az anyagot.
– Vegye figyelembe a rendszerben használt valamennyi MUREXIN termék műszaki adatlapját.
– Javítási munkákhoz egy az adott Charge-számú eredeti terméket őrizzen meg.
– A padlóburkolat fektetése előtt a fűtött esztrichnél, szükség van a szerkezet szakszerű felfűtésére és lehűtésére.
– A feldolgozás és a kikeményedés alatt a padlófűtés ne működjön!

 

MÜSZAKI ADATLAP BIZTONSÁGI ADATLAP TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 15 × 6 × 18 cm