MUREXIN D 338 Padlóburkolat ragasztó

34.705 Ft 27% Áfa-t tartalmaz

Gyenge szagú, magas minőségű diszperziós ragasztó. Beltérben mindenfajta homogén,- PVC,- padló,- és falburkolatokhoz lapokban vagy tekercsben, valamint sima, nyomott vagy latex hátoldalú textilburkolatokhoz, valamint szintetikus hátoldalú és PU-hab hátoldalú padló burkolatokhoz.

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

MUREXIN D 338 Padlóburkolat ragasztó

  • könnyen húzható
  • széles felhasználási területű
  • gazdaságos felhasználás

 

MUREXIN D 338 Padlóburkolat ragasztó,gyenge szagú, magas minőségű diszperziós ragasztó. Beltérben mindenfajta homogén,- PVC,- padló,- és falburkolatokhoz lapokban vagy tekercsben, valamint sima, nyomott vagy latex hátoldalú textilburkolatokhoz, valamint szintetikus hátoldalú és PU-hab hátoldalú padló burkolatokhoz. Padlófűtésre és székgörgő terhelésre megfelelő.

 

Anyagszükséglet
kb. 300 – 450 g/m², alapfelület és burkolat hátoldalától függően

 

Javasolt szerszám: A1, A2, B1, jelű fogazott glettvas

Feldolgozás:

A ragasztóanyagot megfelelő fogazású simítólemezzel fel kell hordani a teljes alapfelületre. Az alkalmazandó fogazás a fektetés módjától és a burkolat hátoldalának minőségétől függ. A burkolatot 15 perccel a ragasztóanyag felhordása után a nedves ragasztóágyba kell fektetni és teljes felületén rá kell simítani. A fektetési idő, beleértve a kiszellőztetési időt is, kb. 40 percre korlátozódik. A rásimítást rövid idő múlva meg kell ismételni, különösen az illesztéseknél és a széleken. Javasoljuk a próbaragasztást. A burkolat gyártójának előírásait be kell tartani! Az illesztések marását és hegesztését leghamarabb 24 óra elteltével lehet elvégezni, utána ismét jól le kell simítani a burkolatot. Székgörgő-terhelésre alkalmas ragasztások 72 óra múlva terhelhetőek.

 

Megfelelő alapfelületek:

az építőiparban szokásosan használt szívóképes alapfelületekre.

Nem megfelelő: fémre, üvegre.

Az alapfelületnek tisztának, száraznak, szívóképesnek, fagymentesnek, szilárdnak, teherbírónak, alaktartónak és portól, szennyeződésektől, olajtól, zsírtól, leválasztó anyagtól, laza részektől mentesnek kell lennie, és feleljen meg az érvényes általános, európai és nemzetközi normáknak, szabványoknak és előírásoknak.

Előkészítés:

Az alapfelület feleljen meg az érvényes előírásoknak, amennyiben szükséges alapozással és kiegyenlítéssel elő kell készíteni. Az előkészítés Murexin termékkel javasolt. A fektetendő burkolat és az alapfelület hőmérséklete közel azonos legyen. (ideális +16°C – +22°C között).

 

MÜSZAKI ADATLAP BIZTONSÁGI ADATLAP TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT

További információk

Tömeg 20 kg
Méretek 27,5 × 37 × 23 cm