MUREXIN AV 30 Aqua gél

Tól: 8.149 Ft

Gyorsan száradó, zselés állagú közbenső réteg, kiváló kitöltőképességgel.

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

MUREXIN AV 30 Aqua gél

 

 

  • gyorsan szárad
  • jó kitöltő
  • eltávolítja a kisebb karcokat
  • egy tökéletes végeredményért

 

MUREXIN AV 30 Aqua gél gyorsan száradó, zselés állagú közbenső réteg, kiváló kitöltőképességgel. Átdolgozható minden Murexin vizes bázisú lakkal. Csak beltérben alkalmazható mint közbenső réteg vizes bázisú lakkokhoz, valamint kisebb karcok, és fugák kitöltésére. Alkalmas padlófűtéshez. Nem alkalmas alapozóként nyers- és egzóta fáknál.

 

Anyagszükséglet
köztes rétegként: kb. 30 – 35 m²-hez 1 kg (spaklizva)

Feldolgozás:

A vödörben lévő anyagot használat előtt fel kell keverni. Közbenső rétegként a kisebb egyenetlenségek, karcok, vagy fugák kiegyenlítéséhez az AV 30 Aqua gélt 1-2x keresztirányban kell spaklival felkenni (amilyen vékonyan csak lehetséges). A simítónyomokat és anyagtorlódásokat lehetőleg kerülni kell. Csak a megfelelő kiszáradás után lehet közbelső csiszolás nélkül a rákövetkező lakkréteget felhordani!

Megfelelő alapfelületek:

  • alapozott fapadlónál
  • meglévő lakkozott felületek
  • kész parkettánál (csiszolt)

A kezelendő felület az utolsó csiszolás után tökéletesen tiszta, száraz, olaj és viaszmaradéktól mentes kell legyen. Meg kell felelnie az általános, európai és nemzetközi szabványoknak, normáknak és előírásoknak.

Előkészítés:

A durva csiszolás után (szemcseméret: 80 mm) fatapasszal ki kell kenni (reibolni), majd finomra kell csiszolni (szemcseméret 100 – 120). A gél felhordása előtt a csiszolatport gondosan el kell távolítani.

Figyelem! Olyan érzékeny fafajoknál, mint a bükk, kőris, juhar, csak közbelső rétegként szabad használni.

 

MÜSZAKI ADATLAP BIZTONSÁGI ADATLAP TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
kiszerelés

1 kg, 5 kg