MUREXIN Colo AR 30 Alkáli tisztító

5.399 Ft 27% Áfa-t tartalmaz

Alkáli speciális tisztítószer, az erős szerves szennyeződések pl. olaj, zsír, kátrány, lazúrok, ápolószerek eltávolítására kül- és beltérben.

1 Liter /kiszerelésben

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: Murexin Colo AR 30 -12123 Kategóriák: , Címke:

Leírás

MUREXIN Colo AR 30 Alkáli tisztító
  • erős filmoldó hatás
  • gazdaságos felhasználás
  • eltávolítja a makacs viaszbevonatokat
  • kézi- és gépi felhasználásra

 

 

MUREXIN Colo AR 30 Alkáli tisztító egy speciális tisztítószer, az erős szerves szennyeződések pl. olaj, zsír, kátrány, lazúrok, ápolószerek eltávolítására kül- és beltérben. Egyedi receptúrájának köszönhetően oxidációgátló tulajdonságú, így speciális felületekről is, mint cinkfelületekről is eltávolítja az oxid réteget. Kül- és beltérben a Colo AR 30 Alkáli tisztító a felületaktív összetevők hatékony kombinációjának (tenzidek) valamint oldószermentes környezetbarát összetételének köszönhetően a szerves szennyeződések és lerakódások kiválóan oldhatók. pl. olaj, zsír, kátrány, lazúrok, különböző ápolószerek. Kényes felületek esetén ne használjuk a tisztítót, pl. lágy gumi, frissen lakkozott felület, egyes műanyag felületek, fa, akril-üveg és hasonlók. Eloxált, alumínium, zománc, friss lakk és festékek nem lúgállóak, ezért ezekre töményen ne alkalmazzuk!

Javasolt szerszám:

Kefe, súrolókefe, törlőkendő (rongy).

Feldolgozás:

A tisztítót töményen vagy hígítva vízzel a felületre hordjuk. Hagyjunk időt kifejteni a hatását, majd 20-30 perc elteltével, tiszta vízzel a tisztítóoldatot a feloldott szennyeződéssel együtt leöblítjük. Makacs szennyeződés esetén adott esetben hígítatlanul végezzük el a fenti folyamatot. Amennyiben szükséges, a folyamatot száraz felületen ismételjük meg. A szennyeződéseket a hatóanyag felszabadítja, majd vízzel leöblítheti.

Fontos figyelmeztetés!

Kényes felületek esetén ne használjuk a tisztítót, pl. lágy gumi, frissen lakkozott felület, egyes műanyag felületek, fa, akril-üveg és hasonlók. Eloxált, alumínium, zománc, friss lakk és festékek nem lúgállóak, ezért ezekre töményen ne alkalmazzuk! Kétséges esetben kevésbé feltűnő helyen próbáljuk ki a szert!

Megfelelő alapfelületek:

Az alapfelületnek tisztának, száraznak, fagymentesnek, szilárdnak, teherbírónak, alaktartónak, valamint por-, szennyeződés-, olaj, zsír-, leválasztószer-, és laza részektől mentesnek kell lennie, továbbá feleljen meg az érvényben lévő nemzeti és európai műszaki előírásoknak, irányelveknek, szabványoknak. A beton nedvességtartalma 4 tömeg %-nál nem lehet nagyobb CM eszközzel mérve. Az alapfelület hőmérsékletének 12°C-nál nagyobbnak, valamint 3°C-kal a harmatpont felett kell lennie; Tapadószilárdság átlagban 1,5 N/mm²; legkisebb egyszeri érték min. 1,1 N/mm².

Alkalmas:

  • minden, az építőiparban szokásos ásványi alapfelületre, pl. beton, esztrichbeton.
  • Nem megfelelő: állandóan fellépő nedvesség, vagy hátoldali nedvesség esetén.

Előkészítés:

Az alapfelületet mechanikailag megfelelően elő kell készíteni. A nem megfelelő szilárdsággal rendelkező rétegeket (pl. cemettej, laza cementmaradványok, stb.) a felhordás előtt el kell távolítni (pl.
gyémántcsiszolással, sörétszórással, marással, golyószórással), majd portalanítás szükséges. A port olajmentes nagynyomású levegővel, vagy porszívózással kell eltávolítani.

Szín:                                 kékes.

Anyagszükséglet:          1 liter kb. 10 m2.

MÜSZAKI ADATLAP BIZTONSÁGI ADATLAP TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 8 × 8 × 20 cm