MUREXIN Cura IG 20 Impregnáló

11.295 Ft 27% Áfa-t tartalmaz

Murexin Cura IG 20 impregnáló. Felhasználásra kész speciális impregnáló szer, víz- és olajtaszító hatóanyagokkal.

1 Liter /kiszerelésben

Engedélyezett utánrendelésre

Szállítási határidő raktáron lévő termékek esetében, a rendelés visszaigazolástól számított 8 munkanap.

Ha a termék éppen nincs raktáron, a szállítási idő hosszabb lehet. Ezekben az esetekben érdemes figyelembe venni, hogy a teljesítési határidő 30 munkanap is lehet.

Külföldre történő szállítás esetén a szállítási idő 2-4 hét is lehet.

A futárszolgálat hétfőtől-péntekig, 8:00-17:00-ig kézbesíti a csomagokat.

Egy meghatározott időpontban való kiszállításra nincs mód.

Együttműködő partnereink: Magyar Posta, Foxpost, GLS

A szállítási költségek mérettől, mennyiségtől és súlytól függően változhatnak.

A terméked kérheted Foxpost csomagautomatába és házhozszállítással is.

#1. Online bankkártyás fizetés (a Paylike biztonságos felületén)

#2. Banki átutalás

#3. Utánvét

Foxpost csomagautomatában átvételkor bankkártyával ki tudod fizetni a rendelésed összegét.

Utánvét esetén a futárnál készpénzzel és kártyával is lehet fizetni.

Az utánvét összege 889 Ft.

Cikkszám: Murexin Cura IG 20 -12126 Kategóriák: , Címke:

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

SSL titkosítást használunk, így a fizetés során az adataid biztonságban vannak. Bankkártyás fizetéssel a Paylike biztonságos felületén banki átutalással vagy utánvéttel tudsz a vásárolni.

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendelésed magyarországi raktárból szállítjuk ki, így a vásárlásoddal egy magyar vállalkozást támogatsz.

150.000 FT FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ha több, mint 150.000 Ft feletti összegben rendelsz tőlünk, akkor ingyenesen kiszállítjuk a megadott címre.

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

SSL titkosítást használunk, így a fizetés során az adataid biztonságban vannak. Bankkártyás fizetéssel a Paylike biztonságos felületén banki átutalással vagy utánvéttel tudsz a vásárolni.

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendelésed magyarországi raktárból szállítjuk ki, így a vásárlásoddal egy magyar vállalkozást támogatsz.

150.000 FT FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ha több, mint 150.000 Ft feletti összegben rendelsz tőlünk, akkor ingyenesen kiszállítjuk a megadott címre.

MUREXIN Cura IG 20 Impregnáló
  • felhasználásra kész
  • segíti a fugázást
  • tartós védelem
  • mész és víztaszító

 

MUREXIN Cura IG 20 Impregnáló egy  felhasználásra kész speciális impregnáló szer, víz- és olajtaszító hatóanyagokkal. A termék vizes bázisú, szerves oldószertől mentes. Kül- és beltérben. Polírozott és nyers természetes kövek, nyers és csiszolt mész tartalmú anyagok, betonelemek, cotto stb. esetében. Nedvszívó, fényezetlen csempe szintén impregnálható vele. Finomkőlap a nedvszívó tulajdonságának megfelelő mértékben szintén impregnálható. Mivel a terméknek ugyan enyhe sajátságos szaga van, de igen gyorsan elillan, kiválóan alkalmas beltéri használatra is. Természetesen a szellőztetés mindenkor javasolt. Szín áttetsző, sárgás.

Feldolgozás:

A felületnek a szer bedolgozása előtt teljesen száraznak valamint foltmentesnek és tisztának kell lennie. A szennyeződéseket megfelelő tisztítószerrel el kell távolítani. Felhasználás előtt jól fel kell rázni. Az impregnálót hígítatlanul ecsettel, hengerrel, törlőkendővel vagy szórókészülékkel alaposan és egyenletesen felhordjuk a felületre. A polírozott felületet többször kenjük át, hogy egyenletes legyen az impregnálás. Ez azért szükséges, mivel a termék – mint bármely más hasonló termék – nem feszültségmentesített vizes bázisú, sár, pocsolya esetén összehúzódik. E nélkül a nem hálósított felületet nem védené a szer megfelelő mértékben. A felesleget kb. 10-20 perc múlva el kell távolítani. Nem szabad, hogy rászáradjon. Ezért mindenkor a felület csak egy-egy részére szabad a szert feldolgozni. Erősen nedvszívó, nyers felületen a kezelést ajánlatos adott esetben megismételni. Kb. 20 perc múlva (20 °C hőmérséklet esetén) a szer elkezd a felületre rászáradni.

Fontos figyelmeztetés:

Polírozott, sav érzékeny anyagoknál, mint pl. mészkő, márvány, feltétlenül ki kell próbálni a terméket egy kis felületen, mivel a politúr sérülhet. Bár a vizes bázisú termékek a nedves felületre általában jól reagálnak, mégis a termék alkalmazásakor feltétlenül száraz felületre van szükség. Ha a felület nem eléggé száraz, nem tud a termék a résekbe behatolni, mivel azok vízzel telítettek. A csak részben száraz felületeknél az egyenetlen eloszlás miatt a felület impregnálása is egyenetlenné válhat (pl. a színintenzitás eltérő lehet). Polírozott felületnél gyöngyözés alig fordulhat elő; nyers felületnél pedig sokkal ritkábban, mint az oldószertartalmú termékek alkalmazása esetén. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a szennyeződés a felületen át tud jutni  ( a gyöngyözés nem azonos a szennyeződés áteresztésével ). + 5 °C hőmérséklet alatt nem szabad feldolgozni, tárolni vagy szállítani!

Megfelelő alapfelületek:

Az alapfelületnek tisztának, száraznak, fagymentesnek, szilárdnak, teherbírónak, alaktartónak, valamint por-, szennyeződés-, olaj, zsír-, leválasztószer-, és laza részektől mentesnek kell lennie, továbbá feleljen meg az érvényben lévő nemzeti- és európai műszaki előírásoknak, irányelveknek, szabványoknak. A beton nedvességtartalma 4 tömeg %-nál nem lehet nagyobb CM eszközzel mérve. Az alapfelület hőmérsékletének 12°C-nál nagyobbnak, valamint 3°C-kal a harmatpont felett kell lennie; Tapadószilárdság átlagban 1,5 N/mm²; legkisebb egyszeri érték min. 1,1 N/mm².
Alkalmas: minden, az építőiparban szokásos ásványi alapfelületre, pl. beton, esztrichbeton. Nem megfelelő: állandóan fellépő nedvesség, vagy hátoldali nedvesség esetén.

Előkészítés:

Az alapfelületet mechanikailag megfelelően elő kell készíteni. A nem megfelelő szilárdsággal rendelkező rétegeket (pl. cementtej, laza cementmaradványok, stb.) a felhordás előtt el kell távolítani  ( pl.
gyémántcsiszolással, sörétszórással, marással, golyószórással) , majd portalanítás szükséges. A port olajmentes nagynyomású levegővel, vagy porszívózással kell eltávolítani.

Anyagszükséglet: a szívóképesség mértékétől függően kb. 20 m2 / liter.

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 8 × 8 × 20 cm

MARADT MÉG KÉRDÉSED?

MARADT MÉG KÉRDÉSED?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és szívesen válaszolunk neked, ha további kérdések merültek fel benned.

MARADT MÉG KÉRDÉSED? ÍRJ ÉS SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL!

Add meg az űrlapon a neved, az email címed, majd fogalmazd meg a kérdéseid és hamarosan válaszolunk.

Kérlek, az üzenetben a termék típusát/kiszerelését is tüntesd fel, így gyorsabb és pontosabb választ fogsz kapni.