MUREXIN EL 630 Vezetőképes szálerősített ragasztó

60.855 Ft 27% Áfa-t tartalmaz

Elektromosan vezetőképes diszperziós ragasztó meghosszabbított fektetési idővel, és kiváló kezdeti tapadással.

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: Murexin EL 630 -31024 Kategóriák: , Címke:

Leírás

MUREXIN EL 630 Vezetőképes szálerősített ragasztó
  • vezetőképes
  • magas kezdeti tapadás
  • erős utóragasztó hatás
  • meghosszabbított fektetési idő

 

MUREXIN EL 630 Vezetőképes szálerősített ragasztó , elektromosan vezetőképes diszperziós ragasztó meghosszabbított fektetési idővel, és kiváló kezdeti tapadással. A következő padlóburkolatok ragasztásához beltérben: -vezetőképes PVC és szintetikus kaucsuk burkolatok tekercsben és lapokban 2,5 mm-ig – vezetőképes szőnyegburkolatok, juta, szintetikus, vagy latex hátoldallal – vezetőképes szőtt bevonatok, tűfilcburkolatok, valamint linóleumok ragasztásához. Alkalmas padlófűtésnél és görgősszék terhelésnél.

 

Anyagszükséglet
kb. 250 – 350 g/m²

Szín
világosszürke

 

Javasolt szerszám:

A2, B1, S1 jelű fogazott glettvas. A szerszámokat a felhasználás után rögtön el kell mosni vízzel, vagy R 500Tisztítókendővel meg kell tisztítani.

Feldolgozás:

A megfelelően előkészített alapfelületre a vezetőképes, rugalmas burkolat fektetése előtt vezetőréteget kell felhordani, melyet később egy villanyszerelőnek az előírásoknak megfelelően földelni kell. Lapformátumú burkolatoknál Murexin KB 20 rézszalagból hálót kell kialakítani. Tekercses burkolatoknál minden tekercs alá elegendő egy rézszalagot fektetni hosszirányban középen. Mindegyik fektetésnél körbe a faltól 25 cm távolságban KB 20 rézszalagot kell fektetni (a párhuzamosan fekvő rézszalagokat a tekercs végeinél, körbe a faltól 25 cm távolságban össze kell kötni egymással egy keresztirányú rézszalaggal), 30 m²-ként egy-egy csatlakozási hellyel a feszültségkülönbség kiegyenlítésére. Az erős utóragasztás miatt a nem szívó alapfelületekre történő ragasztás is lehetséges, mint pl. epoxi.

Burkolatfektetés:

A ragasztóanyagot felhasználás előtt jól fel kell keverni és egy megfelelő fogazású simítólemezzel egyenletesen fel kell hordani a megfelelően előkészített alapfelületre. A burkolatot a nedves ragasztóágyba kell fektetni és a teljes felületen alaposan le kell simítani, illetve hengerelni. Ügyelni kell a jó nedvesedésre. A széleket és a toldásokat rövid időn belül újra be kell simítani. A PVC és linóleum burkolatokat leghamarabb 24 óra múlva szabad hegeszteni. A hegesztéseknél figyelni kell, hogy a rézszalag ne legyen átvágva.

 

 

 

MÜSZAKI ADATLAP BIZTONSÁGI ADATLAP TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT

További információk

Tömeg 11 kg
Méretek 27 × 35 × 28 cm
kiszerelés

11 kg