MUREXIN FMT 15 Trass fugázó

15.809 Ft

Murexin FMT 15 trass fugázó és poralakú, víz- és fagyálló, élelmiszerbarát, emelt minőségű, hidraulikusan kötő trass-cementbázisú fugahabarcs széles fugákhoz.

25kg kiszerelésekben

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Murexin FMT 15 Trass fugázó,

  • széles felhasználási terület
  • fagyálló
  • minimalizálja a kivirágzásra való hajlamot

 

Poralakú, víz- és fagyálló, élelmiszerbarát, emelt minőségű, hidraulikusan kötő trass-cementbázisú fugahabarcs széles fugákhoz. Az FMT 15 Trass Fugázó nagy biztonsággal megakadályozza a kivirágzást és elszíneződést. Kül- és beltérben, 4 – 15 mm fugaszélességig. Természetes kövek, nedszívó csempék, és betonkő burkolatok fugázására.

Javasolt szerszám:

Lassú fordulatú, keverőszáras keverőgép, megfelelő méretű keverőedény, keménygumi fugázó, fugamosó szivacs, vizes edény. A szerszámokat használat után azonnal vízzel meg kell tisztítani.

Keverés:

Egy tiszta keverőedényben a port a kimért vízhez (6,5 liter/ zsák) adagolva lassú fordulatú keverővel homogén, csomómentes anyaggá keverjük. kb. 3 perc pihentetési idő után még egyszer átkeverjük az egészet.

Feldolgozás:

MUREXIN FMT 15 Trass fugázó anyagot a kemény fugázógumival a fugairányra átlósan húzva dolgozzuk be a fugákba, és a fugázóhabarcsot hagyjuk meghúzni. Ügyeljünk rá, hogy a fuga teljes keresztmetszetét hézagmentesen töltsük ki. A kerámiaburkolatot a megfelelő száradás után (ujjpróba) tiszta vízzel és puha mosószivaccsal mossuk át. Száradás után megmaradt cementfilm réteget még egyszer tiszta vízzel, és mosószivaccsal tisztára mossuk le. 24 órán keresztül a felületet védjük a mechanikai terhelésektől. A fugaanyag foltosodásának elkerülése érdekében a fugázás előtt a ragasztóhabarcs kiszáradását meg kell várni és egyenletesen a fugákból,mindenhol ki kell kaparni.

 

Szín                                                                         szürke, középbarna, antracit, beige, manhattan
Fugaszélesség                                                                        4 – 15 mm
Anyagszükséglet                                                  kb. 0,6 – 2,0 kg/m² a csempe- és fugamérettől függően
Járható                                                                               kb. 24 óra után
Fazékidő                                                                             kb. 2 óra
Vízigény                                                                              kb. 0,26 l/kg (= 26%)

 

Anyagszükséglet
​kb. 0,6 – 2,0 kg/m² a csempe- és fugamérettől függően

Szín
szürke, középbarna, antracit, beige, manhattan

    
MÜSZAKI ADATLAP BIZTONSÁGI ADATLAP TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Szín

, , , ,