MUREXIN KB 20 Rézszalag

24.384 Ft 27% Áfa-t tartalmaz

Öntapadós rézszalag, földelés kialakításához vezetőképes padlószerkezeteknél.

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: Murexin KB 20 -5895 Kategóriák: , Címke:

Leírás

MUREXIN KB 20 Rézszalag
  • vezetőképes
  • gyorsan fektethető
  • öntapadós

 

MUREXIN KB 20 Rézszalag,Öntapadós rézszalag, földelés kialakításához vezetőképes padlószerkezeteknél. Csak beltéri felhasználásra, padlófűtéshez és görgősszék terheléshez megfelelő. Kémiai laborok, műtők, elektronikai gyárak, elektronikai gyártóhelyiségek EX-védett területein.

Feldolgozás:

Epoxi gyantáknál a száraz alapfelületre EP 70 BM epoxigyantát kell felhordani a műszaki adatlap útmutatása szerint, alapozóként és adott esetben kiegyenlítő habarcsként. Az így előkészített alapra kell az öntapadó rézszalagot felragasztani, ahol a vezetőszalag végét a falra függőlegesen fel kell húzni és a földelt vezetékkel összekötni vagy közvetlenül a földeléshez csatlakoztatni. A vezető szalag kötése kb. 5 cm átfedéssel, ragasztva történjen. A földelt vezetékhez 100 m²-ként legalább egy csatlakozás szükséges. A földelési pontok számát és helyét villanyszerelő határozza meg. A rézszalagot a földelt vezetékhez csak egy arra jogosult szakember csatlakoztathatja.

Melegburkolatoknál rézszalag háló: A burkolat gyártójának fektetési útmutatója szerint alternatívaként résszalagból hálót kell kialakítani, 20-30 m²-ként egy-egy csatlakozási hellyel a feszültségkülönbség kiegyenlítésére (helyiségenként min. 2 db illetve 20-30 m²-ként 1 db kiállás). Minden tekercs alá elegendő egy rézszalagot fektetni. Ezeket a párhuzamosan fekvő rézszalagokat a tekercs végeinél, a faltól 25 cm távolságban össze kell kötni egymással egy keresztirányú réz-szalaggal. A vezetőrendszerek csatlakozásainak bekötését villanyszerelő végezze.

Megfelelő alapfelületek:
  • nedszívó kiegyenlített-,
  • valamint nem szívó alapfelületek

Az alapfelület száraz, fagymentes, állékony, hordképes, stail, illetve mentes a portól, szennyeződéstől, olajtól,zsíroktól és a laza részektől. Illetve feleljen meg a szakmai és nemzetközi szabványoknak, normáknak és előírásoknak

MÜSZAKI ADATLAP TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT

További információk

Tömeg 2,8 kg
Méretek 24 × 18,5 × 31 cm
kiszerelés

20fm