Murexin SF 80 kiöntő és javítóanyag

Tól: 3.278 Ft

Poralakú, műgyantával javított, állékony, gyorsan és egyenletesen száradó, feszültségszegény, hidraulikusan kötő kitöltő- és javítóanyag. EN 13813 szerint CT-C35-F8.

 

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Murexin SF 80 kiöntő és javítóanyag

  • állékony
  • gyorsan keményedő
  • feszültség- és repedésmentes

 

Murexin SF 80 kiöntő és javítóanyag,poralakú, műgyantával javított, állékony, gyorsan és egyenletesen száradó, feszültségszegény, hidraulikusan kötő kitöltő- és javítóanyag. Csak beltérben alkalmazható, padló- és falfelületekre, lépcsők és podesztek kijavításaihoz és kiegyenlítéseihez, valamint lyukak, letörések és mélyebb egyenetlenségek kitöltéséhez esztrich és betonfelületeken 50 mm rétegvastagságig. Állékonyságának köszönhetően függőleges felületekre is felhordható, anélkül, hogy lecsúszna vagy megrogyna. Rövid idő elteltével már annyira megszilárdul, hogy az éleket vágni lehet, a sarkokat ki lehet alakítani, az átmenteket ki lehet egyenlíteni vágással, kaparással vagy lehúzással. Alkalmas padlófűtésnél és gőrgősszék terhelésnél. EN 13813 szerint CT-C35-F8

 

Anyagszükséglet
kb. 1,5 kg/m²/ mm rétegenként

Javasolt szerszám:

Lassú fordulatszámú elektromos keverő, megfelelő méretű tiszta keverőedény, glettvas, glettelőkanál, simító, spakli.

Keverés:

Egy tiszta keverőedénybe a kimért vízmennyiséghez adagoljuk az anyagot, és egy lassú fordulatszámon működő keverővel homogénre és csomómentesre keverjük (keverési idő kb. 4 perc). Az anyagot a megadott keverési arányban/adagolásban kell bekeverni, illetve kell hozzáadni. A részmennyiségeknél egy mérleg vagy egy mérővödör használata szükséges.Túl sok keverővíz hozzáadása a végszilárdság jelentős csökkenéséhez, illetve hosszabb száradási időhöz vezet.

Keverési arány: kb. 5 liter víz (megfelel kb. 0,20 l/kg) 25 kg Murexin SF 80 Kitöltő- és javítóanyaghoz.

Feldolgozás:

A frissen bekevert anyagot a kívánt rétegvastagságban (max. 50 mm) egy munkamenetben kell a megfelelően előkészített alapfelületen egyenletesen elteríteni. Többrétegű felhordásnál a következő réteget rögtön a járhatóság (kb. 45 perc) után kell felhordani. Hosszabb várakozási idő esetén az újabb réteg felhordása előtt Murexin D1 Alapozó használata szükséges (szükség szerint csiszolás és portalanítás javasolt az alapozó felhordása előtt). Az anyag 15-20 perc után annyira megszilárdul, hogy az éleket le lehet vágni, az átmeneteket pedig ki lehet egyenlíteni. Mielőtt a gyors keményedés bekövetkezne, vágással, kaparással vagy lehúzással az anyag még formázható és simítható. 10 mm rétegvastagság felett a javítóanyaghoz max. 35%-ig kvarchomokot lehet hozzáadni.
Feldolgozáskor az alapfelület, levegő és anyag hőmérséklete +5°C és +25°C között legyen. Optimális
feldolgozási hőmérséklet: +16 – +22°C.

Utókezelés:

A frissen felhordott anyag gyors kiszáradását meg kell akadályozni. A további munkálatokat a Kitöltő- és javítóanyag kiszáradása után lehet elkezdeni. Nagyobb rétegvastagság, alacsonyabb hőmérséklet, magasabb páratartalom és a nem szívóképes alapfelület meghosszabbítja a száradási időt, míg a magasabb hőmérséklet, alacsonyabb páratartalom és a szívóképes alapfelület lecsökkenti a száradási időt!

Tisztítás:

Friss állapotban vízzel, kikeményedve csak mechanikusan

BIZTONSÁGOS FIZETÉS

Az oldalunk SSL titkosítást használ, így a fizetés során az adataid biztonságban vannak. Webáruházunkban online bankkártyás fizetéssel (a Paylike biztonságos felületén), banki átutalással vagy utánvéttel lehetséges a vásárlás.

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

A rendelésed magyarországi raktárból szállítjuk ki, így a vásárlásoddal egy magyar vállalkozást támogatsz.

150.000 Ft FELETT INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ha további kérdése van vagy segítségre lenne szüksége kérem hívjon az alábbi telefonszámon:  +36 70 279 09 40

vagy írjon emailt az alábbi címre: info(kukac)mindenamiparketta.hu

MÜSZAKI ADATLAP BIZTONSÁGI ADATLAP TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
kiszerelés

4 kg, 25 kg