MUREXIN NP 90 Természetes olaj

Tól: 28.200 Ft

Murexin NP 90 természetes olaj, kiváló minőségű, VOC mentes, természetes környezetbarát alapanyagokból készült impregnáló olaj. Magas szilárdanyagtartalom, gyorsan száradó és eldolgozásmentes munkára alkalmas.

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Leírás

Murexin NP 90 természetes olaj,

  • szilárdanyagtartalom> 99%
  • nagy tartósság
  • nagyon kiadós
  • gyors száradás

 

A Murexin NP 90 természetes olaj egy kiváló minőségű,és VOC mentes, természetes környezetbarát alapanyagokból készült impregnáló olaj. Magas szilárdanyagtartalomnak köszönhetően, gyorsan száradó és eldolgozásmentes munkára alkalmas. Egy nagyon víz- és szennyeződéstaszító, extrém strapabíró felület érhető el vele. Kemény- és puhafából készült fapadló, parketta, hajópadló  vagy akár faburkolatok, kezelésére, illetve , dielen-, ipari- és lengőparketták olajozására és impregnálására alkalmazható beltérben. Padlófűtés esetén is  alkalmazható.  A színes olajok alkalmazásánál a színhatás és az egyenletesség a csiszolástól és a feldolgozás technikájától függ, valamint a fa természetes színétől és a fa anyagától. Minden színárnyalat egymással összekeverhető és ezáltal lehetőség van egy egyedi szín létrehozására is.

Javasolt szerszám:

  • Gépi felhordás esetén: puha textil  ( nem műszálas )  pad, vagy természetes pamut textil, lekerekített sarkú glettelővas, műanyag glettelő, egytárcsás csiszológép.  Az anyagot nem lehet ecsettel vagy hengerrel felhordani, mert a nagy anyagrétegvastagság miatt a száradási idő jelentősen meghosszabbodik, és színkülönbségekhez, valamint tócsaképződéshez vezet.

Anyagszükséglet
kezeletlen fánál: kb. 5 – 10 m²/liter (a fa szívóképességétől és a felhordás módjától függően) olajjal kezelt és impregnált fánál: kb. 20 – 25 m²/liter (a fa szívóképességétől és a felhordás módjától függően) A megadott értékek 20°C-on és 65% relatív páratartalomra vonatkoznak.

MÜSZAKI ADATLAP BIZTONSÁGI ADATLAP TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT

 

 

 

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Olaj típusa

,

kiszerelés

2.5 Liter fémvödör, 5 Liter fémvödör, 750 ml fémdoboz

Szín

, , , , ,